Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Qëndisja e flamurit - Vjershe apo poezi nga Driton Shurdhani - Kaçanik
Qëndisja e flamurit


Marigona qëndisi flamurin me dorë
Në vitin 1912 valoi në Vlorë.
Ismail Qemali e shplaosi shpejt
Isa Boletini e puthi lehtë
Flamuri ynë kuq e zi
Jeton në zemër te çdo njeri.
             
Vjershe apo poezi nga Driton Shurdhani - Kaçanik

vjersha per flamurin,flamuri vjershe shqip,vjersha dhe poezi per flamurin,flamuri poezi shqip,poezi te bukura per flamurin,flamuri poezi shqipe,poezi ne shqip per flamurin,qendisja e flamurit,poezi per marigonen qe qendisi flamurin,marigona poezi apo vjersheQëndisja e flamurit


Marigona qëndisi flamurin me dorë
Në vitin 1912 valoi në Vlorë.
Ismail Qemali e shplaosi shpejt
Isa Boletini e puthi lehtë
Flamuri ynë kuq e zi
Jeton në zemër te çdo njeri.
             
Vjershe apo poezi nga Driton Shurdhani - Kaçanik

vjersha per flamurin,flamuri vjershe shqip,vjersha dhe poezi per flamurin,flamuri poezi shqip,poezi te bukura per flamurin,flamuri poezi shqipe,poezi ne shqip per flamurin,qendisja e flamurit,poezi per marigonen qe qendisi flamurin,marigona poezi apo vjershe
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat