Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Për shërimin e shpinës dhe dhembjeve të nyejve apo reumatizmitNgrohet mesatarisht vaji i kokrrës së zezë dhe në vendin e dhembjes bëhet masazh e fortë me vajin e ngrohur.

Krahas kësaj pihet një lugë e madhe e vajit të kokrrës së zezë tri herë në ditë.

Mënyra tjetër: Mjalti i përzier me vaj të kokrrës së zezë pihet. Ky komponim i largon dhimbjet e nyejve.

http://mjeksiaislame.com
loading...


Ngrohet mesatarisht vaji i kokrrës së zezë dhe në vendin e dhembjes bëhet masazh e fortë me vajin e ngrohur.

Krahas kësaj pihet një lugë e madhe e vajit të kokrrës së zezë tri herë në ditë.

Mënyra tjetër: Mjalti i përzier me vaj të kokrrës së zezë pihet. Ky komponim i largon dhimbjet e nyejve.

http://mjeksiaislame.com
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat