Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ngacmimet (nxitje) dhe përgjigje


Ngacmimet (nxitje) dhe përgjigje

Për të kordinuar funksionet e ndryshme, si ato që kanë të bëjnë me marrëdhëniet me botën e jashtme edhe ato që lidhen me funksionimin e organeve të brendëshme, te njeriu funksionojnë dy sisteme: sistemi nervor dhe sistemi endokrin.

Ngacmimet (nxitje) dhe përgjigje

Për të kordinuar funksionet e ndryshme, si ato që kanë të bëjnë me marrëdhëniet me botën e jashtme edhe ato që lidhen me funksionimin e organeve të brendëshme, te njeriu funksionojnë dy sisteme: sistemi nervor dhe sistemi endokrin.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat