Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Nëna - vjershë apo poezi nga Korab Isufi - Ferizaj
Nëna

Nëna ime e dashur
Sa shumë të dua
Diturinë dhe gëzimin
Ti m'a ke dhuruar.

Në çdo mëngjes
Zgjohem pa përtim
Se nëna mua më sjell
Shumë përkledhje
Ledhatim.

Vjershë nga Korab Isufi - Ferizaj

vjersha per nenen,vjershe per nenen,poezi per nenen,nena poezi shqip,poezi te bukura per nenen,poezi per mamin,poezi per nenen time,nena ime poezi apo vjersha,vjersha te bukura shqip,poezi e bukur shqipNëna

Nëna ime e dashur
Sa shumë të dua
Diturinë dhe gëzimin
Ti m'a ke dhuruar.

Në çdo mëngjes
Zgjohem pa përtim
Se nëna mua më sjell
Shumë përkledhje
Ledhatim.

Vjershë nga Korab Isufi - Ferizaj

vjersha per nenen,vjershe per nenen,poezi per nenen,nena poezi shqip,poezi te bukura per nenen,poezi per mamin,poezi per nenen time,nena ime poezi apo vjersha,vjersha te bukura shqip,poezi e bukur shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat