Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Në zemra jetonte fjala liri


Në zemra jetonte fjala liri

Jeta,gjaku dhe arma pushtuan vendin.

Gjaku kalonte nëpër përroska,kurse arma ishte bërë perandoreshë.

Duart e lirisë ishin prangosur e syve të saj u kishte rënë terri.Lotët kishin kapluar vendin.Frika ishte zhdukur dhe tash guximi jetonte në çdo zemër.

Dëshmori ra nga plumbat për lirinë e këtij vendi.Populli nuk e donte robërinë.Në zemrat e tyre jetonte me shekuj fjala liri.

Shkruar nga : Laura Zharku  - Kaçanik

ese per lirine,hartime per lirine,ese shqip per lirine,ese per luften e Kosoves,hartime per luften e kosoven,ne zemra jetonte fjala Liri,liria dhe fjala Liri,shkrime per luften,shkrime per lirine e Kosoves,Kosova dhe Liria e saj,liria fitohet me gjak eseNë zemra jetonte fjala liri

Jeta,gjaku dhe arma pushtuan vendin.

Gjaku kalonte nëpër përroska,kurse arma ishte bërë perandoreshë.

Duart e lirisë ishin prangosur e syve të saj u kishte rënë terri.Lotët kishin kapluar vendin.Frika ishte zhdukur dhe tash guximi jetonte në çdo zemër.

Dëshmori ra nga plumbat për lirinë e këtij vendi.Populli nuk e donte robërinë.Në zemrat e tyre jetonte me shekuj fjala liri.

Shkruar nga : Laura Zharku  - Kaçanik

ese per lirine,hartime per lirine,ese shqip per lirine,ese per luften e Kosoves,hartime per luften e kosoven,ne zemra jetonte fjala Liri,liria dhe fjala Liri,shkrime per luften,shkrime per lirine e Kosoves,Kosova dhe Liria e saj,liria fitohet me gjak ese


loading...

Related Posts :Namazi

Syzat