Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Motra ime -vjershë apo poezi nga Arbenita Abazi -Ferizaj


Motra ime

Kam një motër të vogël
Sa jam e gëzuar
Sytë e saj të bukur
Të dua më thonë mua.

Kur e mbaj në duar
Dhe kur e shikoj
Buzëqeshja e saj
Më bën të fluturoj.

Lodrat dhe kukullat
Më nuk më interesojnë
Se koha me motrën time
Më mirë po kalon.Vjershë nga Arbenita Abazi  -Ferizaj


vjershe per motren,vjersha per motren,vjersh per motrën,motra ime poezi,poezi per motren time te dashur,motra ime e dashur poezi shqip,poezi te bukura shqip per motren,motra poezi e bukur shqip,poezi shqip per motren,motra poezi shqipe per motren,motra poezi shqip

Motra ime

Kam një motër të vogël
Sa jam e gëzuar
Sytë e saj të bukur
Të dua më thonë mua.

Kur e mbaj në duar
Dhe kur e shikoj
Buzëqeshja e saj
Më bën të fluturoj.

Lodrat dhe kukullat
Më nuk më interesojnë
Se koha me motrën time
Më mirë po kalon.Vjershë nga Arbenita Abazi  -Ferizaj


vjershe per motren,vjersha per motren,vjersh per motrën,motra ime poezi,poezi per motren time te dashur,motra ime e dashur poezi shqip,poezi te bukura shqip per motren,motra poezi e bukur shqip,poezi shqip per motren,motra poezi shqipe per motren,motra poezi shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat