Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Malli për atdheun - vjershë apo poezi nga Ylfete Dedaj - Ferizaj


Malli për atdheun

Kur isha në mërgim
Aty ishte mirë
Por nuk më pëlqente
Se s'ishte vendi im

Atje nga lajmet
Çdo ditë kam dëgjuar
Se UÇK-ja në Kosovë
Luftë ishte duke zhvilluar.

Edhe unë si të tjerët
E kisha një dëshirë
Që ta shohë Kosovën
Kosovën e lirë.

Vjershë nga Ylfete Dedaj - Ferizaj

vjershe per atdheun,atdheu poezi dhe vjersha per mallin ndaj atdheut,atdheu vjersha dhe poezi ne shqip,poezia atdheu shqip,poezi dhe vjersha shqip per atdheun,atdheu vjersha shqip

Malli për atdheun

Kur isha në mërgim
Aty ishte mirë
Por nuk më pëlqente
Se s'ishte vendi im

Atje nga lajmet
Çdo ditë kam dëgjuar
Se UÇK-ja në Kosovë
Luftë ishte duke zhvilluar.

Edhe unë si të tjerët
E kisha një dëshirë
Që ta shohë Kosovën
Kosovën e lirë.

Vjershë nga Ylfete Dedaj - Ferizaj

vjershe per atdheun,atdheu poezi dhe vjersha per mallin ndaj atdheut,atdheu vjersha dhe poezi ne shqip,poezia atdheu shqip,poezi dhe vjersha shqip per atdheun,atdheu vjersha shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat