Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Lule e bukur - vjershë nga Edona Jaku


Lule e bukur - vjershë nga Edona Jaku

Lule e bukur
që çelë n'pranverë
Kopshtin tim
e mbush plot erë

Stinë e bukur
Me lule e gjelbërim
Pranverë në natyrë
edhe n'zemrën tonë

Vjersha dhe poezi per lulet,lulet e pranveres poezi,vjerrsha per pranveren,vjersha per stinen e pranveres,pranvera vjersha shqip,vjersha dhe poezi shqip,vjersha ne shqip,poezi te bukura per pranveren,vjershe e bukur per pranvere
loading...

Lule e bukur - vjershë nga Edona Jaku

Lule e bukur
që çelë n'pranverë
Kopshtin tim
e mbush plot erë

Stinë e bukur
Me lule e gjelbërim
Pranverë në natyrë
edhe n'zemrën tonë

Vjersha dhe poezi per lulet,lulet e pranveres poezi,vjerrsha per pranveren,vjersha per stinen e pranveres,pranvera vjersha shqip,vjersha dhe poezi shqip,vjersha ne shqip,poezi te bukura per pranveren,vjershe e bukur per pranvere
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat