Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Libri -vjershe apo poezi nga Vjosa Shaqiri - Ferizaj
 Libri

Libri është dituria
Çdo gjë nga ai mësojmë
Libri është dashuria.

Në libër kemi mësime
Nderi dhe respektin
Libri është ardhmëria

Vjershe nga Vjosa Shaqiri - Ferizaj

 vjersha per librin,libri poezi,poezi per librin,libri poezi shqip,poezi te bukura per librin,libri poezi ne shqip,libri vjerrsha ne shqip,vjersha per librin,libri poezi dhe vjersha shqip,poezi per librin ne shqip,vjersha dhe poezi shqip Libri

Libri është dituria
Çdo gjë nga ai mësojmë
Libri është dashuria.

Në libër kemi mësime
Nderi dhe respektin
Libri është ardhmëria

Vjershe nga Vjosa Shaqiri - Ferizaj

 vjersha per librin,libri poezi,poezi per librin,libri poezi shqip,poezi te bukura per librin,libri poezi ne shqip,libri vjerrsha ne shqip,vjersha per librin,libri poezi dhe vjersha shqip,poezi per librin ne shqip,vjersha dhe poezi shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat