Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Libri - poezi nga Ermira Syla - Ferizaj


Libri

Libri im ka shumë fleta
Më jep dituri
Kur bie zilja e shkollës
Unë kam kënaqësi

Librim im
Ka vjersha
Përralla
E dua librin tim

Poezi nga Ermira Syla - Ferizaj

vjersha dhe poezi per librin,libri poezi shqip,vjerrsha per librin,libri poezi ne shqip

Libri

Libri im ka shumë fleta
Më jep dituri
Kur bie zilja e shkollës
Unë kam kënaqësi

Librim im
Ka vjersha
Përralla
E dua librin tim

Poezi nga Ermira Syla - Ferizaj

vjersha dhe poezi per librin,libri poezi shqip,vjerrsha per librin,libri poezi ne shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat