Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Kosovë - poezi nga Vehbi Sylejmani - Ferizaj


Kosovë

Kosovë ndriçove si yll
ndriçove si hënë
Ishe shumë e bukur moj
Kosova nënë
Të shkatërruan shumë e të
helmuan keq
Qëndro edhe pak nënë se
do vimë shpejtë.

Poezi nga Vehbi Sylejmani - Ferizaj

poezi per Kosoven,Kosova vjersha shqip,vjersha te ndryshme per Kosoven,Kosova vjersha dhe poezi te ndryshme per Kosoven,Kosova vjersha shqip,vjersha dhe poezi shqip
loading...

Kosovë

Kosovë ndriçove si yll
ndriçove si hënë
Ishe shumë e bukur moj
Kosova nënë
Të shkatërruan shumë e të
helmuan keq
Qëndro edhe pak nënë se
do vimë shpejtë.

Poezi nga Vehbi Sylejmani - Ferizaj

poezi per Kosoven,Kosova vjersha shqip,vjersha te ndryshme per Kosoven,Kosova vjersha dhe poezi te ndryshme per Kosoven,Kosova vjersha shqip,vjersha dhe poezi shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat