Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Kosovë - poezi nga Albiona Bislimi - Ferizaj


                 
           Kosovë

Kosovë e madhe me gjak
                  u lave
Me lotë të derdhur nga syri
                  u bëre
Me vuajtje të nënave u
                gatove
Me gjakun e dëshmorëve u
               ndërtove

Poezi nga Albiona Bislimi - Ferizaj

vjersha per Kosoven,poezi per Kosoven,kosova poezi shqip,poezi dhe vjersha shqip per Kosoven,Kosova poezi dhe vjersha shqip,vjersha shqip Per Republiken e Kosoves

                 
           Kosovë

Kosovë e madhe me gjak
                  u lave
Me lotë të derdhur nga syri
                  u bëre
Me vuajtje të nënave u
                gatove
Me gjakun e dëshmorëve u
               ndërtove

Poezi nga Albiona Bislimi - Ferizaj

vjersha per Kosoven,poezi per Kosoven,kosova poezi shqip,poezi dhe vjersha shqip per Kosoven,Kosova poezi dhe vjersha shqip,vjersha shqip Per Republiken e Kosoves
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat