Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Kosova - poezi nga Diellza Tafili - Kaçanik


Kosova
 

Kosovë- vendlindja ime
Mbushur lotë dhe gëzime
Pata hare
Pata hidhërime.

Sa shumë dritë
e gëzime
17 Shkurti
Festa ime.
                 
      

Poezi nga Diellza Tafili - Kaçanik

vjersha per Kosoven,Kosova heroike vjersha,poezi per Kosoven

Kosova
 

Kosovë- vendlindja ime
Mbushur lotë dhe gëzime
Pata hare
Pata hidhërime.

Sa shumë dritë
e gëzime
17 Shkurti
Festa ime.
                 
      

Poezi nga Diellza Tafili - Kaçanik

vjersha per Kosoven,Kosova heroike vjersha,poezi per Kosoven
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat