Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Flamuri ynë - poezi nga Fjolla Loku - Kaçanik
Flamuri ynë 

Valo, valo
Flamuri ynë
Kuq e zi
Vetëm ti valo
Në lartësi
Në zemër të mban
çdo shqiptar                      
Në duar të ngritë
Çdo atdhetar.
Ti flamur valo
Festat na i kujto
Ti flamur valo
Paqen na e dhuro!

Poezi nga Fjolla Loku - Kaçanik  Fjolla Loku

poezi per flamurin,vjersha per flamurin,flamuri vjershe per flamurin kombetar,flamuri poezi,vjersha dhe poezi shqip per flamurin Flamuri ynë 

Valo, valo
Flamuri ynë
Kuq e zi
Vetëm ti valo
Në lartësi
Në zemër të mban
çdo shqiptar                      
Në duar të ngritë
Çdo atdhetar.
Ti flamur valo
Festat na i kujto
Ti flamur valo
Paqen na e dhuro!

Poezi nga Fjolla Loku - Kaçanik  Fjolla Loku

poezi per flamurin,vjersha per flamurin,flamuri vjershe per flamurin kombetar,flamuri poezi,vjersha dhe poezi shqip per flamurin 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat