Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Emin Duraku - Poezi nga Fatlinda Koraçi - Kaçanik
Emin Duraku

Shkolla jonë e dashur
Emrin tend e mban
O trim i kombit tonë
O heroi ynë legjendar.

Luftove sypatrembur
Të mos rrojmë në robëri
Gegë e toskë, gjithë së bashku
Të jetojmë në një Shqipëri.

Për armikun gjakatar
Ishe hale në sy
Të vranë plumbat e çetnikut
Mu në lule të rinisë.

Lumja nëna që të rriti
I lumi populli shqiptar
Sa here emri yt përmendet
Po aq ndihemi krenar.
           

Poezi nga Fatlinda Koraçi - Kaçanik

poezi per emin durakun,vjersha per Emin Durakun,vjerrsha emin duraku,vjersha dhe poezi per Emin Durakun,Emin Duraku vjershe poeziEmin Duraku

Shkolla jonë e dashur
Emrin tend e mban
O trim i kombit tonë
O heroi ynë legjendar.

Luftove sypatrembur
Të mos rrojmë në robëri
Gegë e toskë, gjithë së bashku
Të jetojmë në një Shqipëri.

Për armikun gjakatar
Ishe hale në sy
Të vranë plumbat e çetnikut
Mu në lule të rinisë.

Lumja nëna që të rriti
I lumi populli shqiptar
Sa here emri yt përmendet
Po aq ndihemi krenar.
           

Poezi nga Fatlinda Koraçi - Kaçanik

poezi per emin durakun,vjersha per Emin Durakun,vjerrsha emin duraku,vjersha dhe poezi per Emin Durakun,Emin Duraku vjershe poezi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat