Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Dreqi që nuk plaket - Rrahman Dedaj (Analiza)


Dreqi që nuk plaket - Rrahman Dedaj (Analiza)

 Është ndërtuar mbi metaforë dhe ironi.

Të dyja janë në kërkim të identitetit shqiptar.

Përmbledhja është si një vetërrëfim poetik.

Kjo poezi ofron emocion,intelekt e ndonjëherë edhe pakuptueshmëri duke treguar etikë të lartë estetike.

Shih edhe: Metafora

analiza e poezise dreqi qe nuk plaket Rrahman Dedaj,koment dreqi qe nuk plaket,analize shqip dreqi qe nuk plaket rrahman Dedaj,referat shqip,

Dreqi që nuk plaket - Rrahman Dedaj (Analiza)

 Është ndërtuar mbi metaforë dhe ironi.

Të dyja janë në kërkim të identitetit shqiptar.

Përmbledhja është si një vetërrëfim poetik.

Kjo poezi ofron emocion,intelekt e ndonjëherë edhe pakuptueshmëri duke treguar etikë të lartë estetike.

Shih edhe: Metafora

analiza e poezise dreqi qe nuk plaket Rrahman Dedaj,koment dreqi qe nuk plaket,analize shqip dreqi qe nuk plaket rrahman Dedaj,referat shqip,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat