Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Dobitë shëndetsore të agjërimit


Agjerimi e mbron trupin nga dhjamosja dhe rreziqet qe vijne prej saj, si semundje te zemres dhe te tjera semundje te brendeshme. 

Ulet rreziku i shfaqes se arteriosklerozes, dhimbjes se kyceve, asimilimi i vertebrave etj.

Agjerimi e mbron trupin nga dhjamosja dhe rreziqet qe vijne prej saj, si semundje te zemres dhe te tjera semundje te brendeshme. 

Ulet rreziku i shfaqes se arteriosklerozes, dhimbjes se kyceve, asimilimi i vertebrave etj.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat