Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Disbalansi i homeostazës


Disbalansi i homeostazës

Eshtë çrregullim i homeostazës ose gjendjes se qëndrueshme të organizmit.

Shkaktohet si pasojë e suprimimit të mekanizmave kthyes negative ashtu që mbizotërojnë mekanizmat kthyes pozitive.

qka eshte disbalansi i homeostazes,homeostaza dhe disbalansi

Disbalansi i homeostazës

Eshtë çrregullim i homeostazës ose gjendjes se qëndrueshme të organizmit.

Shkaktohet si pasojë e suprimimit të mekanizmave kthyes negative ashtu që mbizotërojnë mekanizmat kthyes pozitive.

qka eshte disbalansi i homeostazes,homeostaza dhe disbalansi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat