Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Dëshiroj të jem - poezi nga Kaltrina Luzha - Kaçanik
Dëshiroj të jem

Dëshiroj të jem flutur
Të fluturoj në çdo vend
Të shoh bukuritë e botës
Që të lënë pa mend.

Të shoh kullën e Parisit
T’i bie përgjatë Italisë
Të freskohem me ujin e Niagarës
Të pushoj te Statuja e Lirisë.

Dëshiroj të jem në çdo cep të tokës
Bile edhe kur hëna del
Vetëm kështu jeta ime
Nuk do të jetë e mjerë.
         
Shkruar nga Kaltrina Luzha - Kaçanik

deshiroj te behem,deshiroj te jem,vjershe per deshirat,deshira vjersha dhe poezi shqip,poezi per deshiratDëshiroj të jem

Dëshiroj të jem flutur
Të fluturoj në çdo vend
Të shoh bukuritë e botës
Që të lënë pa mend.

Të shoh kullën e Parisit
T’i bie përgjatë Italisë
Të freskohem me ujin e Niagarës
Të pushoj te Statuja e Lirisë.

Dëshiroj të jem në çdo cep të tokës
Bile edhe kur hëna del
Vetëm kështu jeta ime
Nuk do të jetë e mjerë.
         
Shkruar nga Kaltrina Luzha - Kaçanik

deshiroj te behem,deshiroj te jem,vjershe per deshirat,deshira vjersha dhe poezi shqip,poezi per deshirat
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat