Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka shkakton aplikimi i parafinës ?


Çka shkakton aplikimi i parafinës ?

Aplikimi i parafinës sjell gjer te përmirësimi i cirkulacionit të gjakut dhe limfës,përmirësimi i metabolizmit dhe elasticitetit të lëkurës.

Shkaktohet hiperemia aktive e lëkurës dhe indit nënlëkuror,resorbimi i shpejtë i eksudatit,zvogëlimi i rigjidetit të muskulaturës dhe zvoglimi i dhembjeve.qka shkakton aplikimi i parafines,parafina dhe aplikimi i saj,qfare shkakton aplikimi i parafines,parafina dhe aplikimet e saj,

Çka shkakton aplikimi i parafinës ?

Aplikimi i parafinës sjell gjer te përmirësimi i cirkulacionit të gjakut dhe limfës,përmirësimi i metabolizmit dhe elasticitetit të lëkurës.

Shkaktohet hiperemia aktive e lëkurës dhe indit nënlëkuror,resorbimi i shpejtë i eksudatit,zvogëlimi i rigjidetit të muskulaturës dhe zvoglimi i dhembjeve.qka shkakton aplikimi i parafines,parafina dhe aplikimi i saj,qfare shkakton aplikimi i parafines,parafina dhe aplikimet e saj,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat