Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka kemi tek eritroblastoza fetale ?


Çka kemi tek eritroblastoza fetale ?

Tek eritroblastoza kemi shkatrrimin e eritrociteve tek i porsalinduri si pasojë e inkompatibilitetit të grupeve të gjakut të nënës dhe fetusit.

qka eshte eritroblastoza fetale,qka quajme eritroblastoze fetale,eritroblastozat fetale shqip,pse shfaqet,pse paraqitet eritroblastoza fetale,shkaku,shkaqet
loading...

Çka kemi tek eritroblastoza fetale ?

Tek eritroblastoza kemi shkatrrimin e eritrociteve tek i porsalinduri si pasojë e inkompatibilitetit të grupeve të gjakut të nënës dhe fetusit.

qka eshte eritroblastoza fetale,qka quajme eritroblastoze fetale,eritroblastozat fetale shqip,pse shfaqet,pse paraqitet eritroblastoza fetale,shkaku,shkaqet
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat