Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Çka janë neurozat profesionale ?


Neurozat profesionale janë sëmundje neurotike të cilat manifestohen në formë të pamundësisë së kryerjes së disa veprimeve nga të cilat përbëhet veprimtaria profesionale e të sëmurit.

Kështu, p.sh., violinisti me profesion merr shtangimin e gishtërinjve gjatë tërheqjes së harkut, kurse ai që në punë duhet të shkruajë shumë merr shtangimin e gishtërinjve gjatë shkrimit.

Simptomat e tjera që paraqiten janë më pak të rëndësishme, sepse ato vetvetiu, vështirësojnë mjaft përshtatjen e individit në rrethin ku jeton.

Çka janë neurozat profesionale ?,qka eshte neuroza profesionale,neurozat profesionale,neuroze profesionale,neurozat shqip,neuroza ne shqip,qka quajme neuroze,neuroza shqip,neuroze shqip,qfare jane neurozat,kush jane neurozat profesionale,me qka manifestohen neurozat profesionale,cilat jane simptomat e neurozave profesionale
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie