Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka janë Biotopet dhe si ndahen ?


Çka janë Biotopet dhe si ndahen ?

Biotopet janë mjedise në të cilat jetojnë organizmat.

Biotopet themelore janë: tokësore,ujore dhe ajrore.

Çka janë Biotopet dhe si ndahen ?

Biotopet janë mjedise në të cilat jetojnë organizmat.

Biotopet themelore janë: tokësore,ujore dhe ajrore.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat