Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është punkcioni subokcipital ?


Çka është punkcioni subokcipital ?

Punkcioni subokcipital (PS) është procedurë e futjes së gjilpërës në cisternën cerebromedulare midis kockës okcipitale dhe vertebrës së parë cervikale.

qka eshte punkcioni subokcipital,cka eshte punktimi suboksipital,cka eshte punkcioni subokcipital,qfare eshte punkcioni subokcipital,punksionet suboksipitale shqip

Çka është punkcioni subokcipital ?

Punkcioni subokcipital (PS) është procedurë e futjes së gjilpërës në cisternën cerebromedulare midis kockës okcipitale dhe vertebrës së parë cervikale.

qka eshte punkcioni subokcipital,cka eshte punktimi suboksipital,cka eshte punkcioni subokcipital,qfare eshte punkcioni subokcipital,punksionet suboksipitale shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat