Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është paronihia (paronychia) ?


Paronihia (paronychia) është qelbosje për gjatë buzës së thonit.Këtu lëndimet e vogla janë më së shpeshti fajtor të hyrjes së bakterieve dhe paraqitjes së infekcionit.qka eshte paronihia,qka eshte paronychia

Paronihia (paronychia) është qelbosje për gjatë buzës së thonit.Këtu lëndimet e vogla janë më së shpeshti fajtor të hyrjes së bakterieve dhe paraqitjes së infekcionit.qka eshte paronihia,qka eshte paronychia
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat