Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka eshte nderi ?


Çka eshte nderi ?

Nderi eshte tërësia e vetive a e tipareve morale të njeriut, që burojnë nga parime të caktuara dhe të cilat çmohen nga shoqëria dhe që shfaqen në sjelljet e në veprimet e tij në rrugë të drejtë.

qka eshte nderi,cka eshte nderi,cfare eshte nderi,qka quajme nder,nderi perkufizimi,morali,kuptimi i nderimit,nderimi,ndera,

Çka eshte nderi ?

Nderi eshte tërësia e vetive a e tipareve morale të njeriut, që burojnë nga parime të caktuara dhe të cilat çmohen nga shoqëria dhe që shfaqen në sjelljet e në veprimet e tij në rrugë të drejtë.

qka eshte nderi,cka eshte nderi,cfare eshte nderi,qka quajme nder,nderi perkufizimi,morali,kuptimi i nderimit,nderimi,ndera,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat