Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka eshte meditimi ?


Për mijëra vjet,njerëzit në botën e Lindjes e kanë ndryshuar vetëdijen e tyre me anë te meditimit.Dhe në vitet e fundit ,me qindra mijëra individë në vendet e industrializuara të perendimit janë bërë meditues te rregullte.

MEDITIMI është praktikimi i ndonjë forme të përqëndrimit të shtendosur që mund të bllokoj stimujt shqisor që mund të jenë vemendje largues.

Goleman(1977) njoftoi se duke e përqendruar vëmendjen te një tingull,pamje levizje ose mendim i vetëm,medituesit e përgatitur mund ta freskojnë veten nga ana emocionale madje edhe fizike.

Çka eshte meditimi ?,qka eshte meditimi,qfare eshte meditimi,qka quajme meditim,qfare eshte fjala meditim,meditimi ne shqip,definicioni,perkufizimi i meditimit,mediti perkufizim

Për mijëra vjet,njerëzit në botën e Lindjes e kanë ndryshuar vetëdijen e tyre me anë te meditimit.Dhe në vitet e fundit ,me qindra mijëra individë në vendet e industrializuara të perendimit janë bërë meditues te rregullte.

MEDITIMI është praktikimi i ndonjë forme të përqëndrimit të shtendosur që mund të bllokoj stimujt shqisor që mund të jenë vemendje largues.

Goleman(1977) njoftoi se duke e përqendruar vëmendjen te një tingull,pamje levizje ose mendim i vetëm,medituesit e përgatitur mund ta freskojnë veten nga ana emocionale madje edhe fizike.

Çka eshte meditimi ?,qka eshte meditimi,qfare eshte meditimi,qka quajme meditim,qfare eshte fjala meditim,meditimi ne shqip,definicioni,perkufizimi i meditimit,mediti perkufizim
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat