Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është gjakderdhja arteriale ?


Çka është gjakderdhja arteriale ?

Gjakderdhja arteriale paraqitet me daljen e gjakut nga arteria.

Gjaku rrjedhë curril dhe ka ngjyrë të kuqe të ndritshme.

Në forcën e gjakderdhjes nga arteria ndikon: madhësia e enës së gjakut, lloji i lëndimit dhe madhësia e vrimës.


pse paraqitet gjakderdhja arteriale,qfare ngjyre ka gjaku tek gjakderdhja arteriale,ngjyra e gjakut tek gjakderdhja arteriale,kush ndikon ne forcen e gjakderdhjes

Çka është gjakderdhja arteriale ?

Gjakderdhja arteriale paraqitet me daljen e gjakut nga arteria.

Gjaku rrjedhë curril dhe ka ngjyrë të kuqe të ndritshme.

Në forcën e gjakderdhjes nga arteria ndikon: madhësia e enës së gjakut, lloji i lëndimit dhe madhësia e vrimës.


pse paraqitet gjakderdhja arteriale,qfare ngjyre ka gjaku tek gjakderdhja arteriale,ngjyra e gjakut tek gjakderdhja arteriale,kush ndikon ne forcen e gjakderdhjes
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat