Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është dekrotikimi ?


Çka është dekrotikimi ?

Dekrotikimi është heqja e aderencave, dmth, pllaka të trasha në pleurë të formuara nga inflamacionet.

Pas dekortikimit mushkëria është e lirurar nga ngjitja, dmth. nga aderenca, dhe mund të zgjërohet mirë gjatë frymarrjes.qka eshte dekrotikimi,cka eshte dekrotikimi

Çka është dekrotikimi ?

Dekrotikimi është heqja e aderencave, dmth, pllaka të trasha në pleurë të formuara nga inflamacionet.

Pas dekortikimit mushkëria është e lirurar nga ngjitja, dmth. nga aderenca, dhe mund të zgjërohet mirë gjatë frymarrjes.qka eshte dekrotikimi,cka eshte dekrotikimi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat