Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është cirroza ?


Çka është cirroza ?

Termi cirrozë ka të bëjë me fibrozën difuze dhe arkitekturën nodale të mëlçisë,ndërsa klinikisht ajo është e lidhur me hipertensionin portal dhe pamjaftueshmërinë e funksionit të mëlçisë.


qka eshte cirroza,cirroza shqip,qka quajme cirroze,qfare eshte cirroza,cirroza definicioni shqip,cirroza definicione shqip,cirroza ne shqip,cirroze hepatike,cirroza e melqise,

Çka është cirroza ?

Termi cirrozë ka të bëjë me fibrozën difuze dhe arkitekturën nodale të mëlçisë,ndërsa klinikisht ajo është e lidhur me hipertensionin portal dhe pamjaftueshmërinë e funksionit të mëlçisë.


qka eshte cirroza,cirroza shqip,qka quajme cirroze,qfare eshte cirroza,cirroza definicioni shqip,cirroza definicione shqip,cirroza ne shqip,cirroze hepatike,cirroza e melqise,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat