Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është biokimia statike ?


Çka është biokimia statike ?

Biokimia statike është shkencë e cila studion substancat kimike të cilat marrin pjesë në ndërtimin e organizmit të njeriut.

Biokimia statike studion llojet e substancave kimike, strukturën, vetitë, rëndësinë e tyre në organizëm dhe nevojën e organizmit për to.

qka eshte biokimia statike,biokimi statike shqip,qka jane biokimite statike,qfare eshte biokimia statike,biokimi statike shqip,ceshte biokimia statike,cfare eshte biokimia statike,cjane biokimite statike,

Çka është biokimia statike ?

Biokimia statike është shkencë e cila studion substancat kimike të cilat marrin pjesë në ndërtimin e organizmit të njeriut.

Biokimia statike studion llojet e substancave kimike, strukturën, vetitë, rëndësinë e tyre në organizëm dhe nevojën e organizmit për to.

qka eshte biokimia statike,biokimi statike shqip,qka jane biokimite statike,qfare eshte biokimia statike,biokimi statike shqip,ceshte biokimia statike,cfare eshte biokimia statike,cjane biokimite statike,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat