Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është biokimia dinamike ?


Çka është biokimia dinamike ?

Biokimia dinamike është shkencë e cila studion ndryshimet kimike dhe energjetike që lajmërohen gjatë metabolizmit: procesin e tretjes, procesin e absorbimit, metabolizmin intermediar (të ndërmjetëm) qelizor, transformimin e energjisë kimike në lloje të tjera të energjisë (në energji termike, elektrike, ose në energji mekanike).

qka eshte biokimia dinamike,qfare eshte biokimia dinamike,biokimi dinamike,me qka merret biokimia dinamike,biokimi dinamike ne shqip,qka jane biokimite dinamike,ceshte biokimia dinamike,qka studion biokimia dinamike,


Çka është biokimia dinamike ?

Biokimia dinamike është shkencë e cila studion ndryshimet kimike dhe energjetike që lajmërohen gjatë metabolizmit: procesin e tretjes, procesin e absorbimit, metabolizmin intermediar (të ndërmjetëm) qelizor, transformimin e energjisë kimike në lloje të tjera të energjisë (në energji termike, elektrike, ose në energji mekanike).

qka eshte biokimia dinamike,qfare eshte biokimia dinamike,biokimi dinamike,me qka merret biokimia dinamike,biokimi dinamike ne shqip,qka jane biokimite dinamike,ceshte biokimia dinamike,qka studion biokimia dinamike,

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat