Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është anoskopia ?


Çka është anoskopia ?

Anoskopia është metodë klinike e shiqimit me vështrim të drejtpërdrejt të anusit dhe të pjesës anale të fundit të zorrës së trashë me anoskop.

qka eshte anoskopia,qeshte anoskopia,qfare eshte anoskopia,anoskopia shqip,cka eshte anoskopia

Çka është anoskopia ?

Anoskopia është metodë klinike e shiqimit me vështrim të drejtpërdrejt të anusit dhe të pjesës anale të fundit të zorrës së trashë me anoskop.

qka eshte anoskopia,qeshte anoskopia,qfare eshte anoskopia,anoskopia shqip,cka eshte anoskopia
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat