Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është anestezioni intravenoz ?


Çka është anestezioni intravenoz ?

Anestezioni intravenoz është lloj i anestezionit të përgjithshëm i cili arrihet duke futur anestetikë në venën e të sëmurit.

Ky është i përshtatshëm për të sëmurin sepse e sjellë shpejtë deri te gjumi dhe se në të njejtën kohë i iket vendosjes së maskës dhe inhalimit të anestezionit i cili mund të provokojë ndjenjë të rrejshme të zërjes së frymës dhe të sjell deri te erërat irrituese dhe të pa përshtatshme.

qka eshte anestezioni intravenoz,qfare eshte anestezioni intravenoz,qka jane anestezionet intravenoze,anestezioni intravenoz shqip,me qka mirret anestezioni intravenoz,te dhena,informata,ligjerata,shkrime,si arrihet anestezioni intravenoz,

Çka është anestezioni intravenoz ?

Anestezioni intravenoz është lloj i anestezionit të përgjithshëm i cili arrihet duke futur anestetikë në venën e të sëmurit.

Ky është i përshtatshëm për të sëmurin sepse e sjellë shpejtë deri te gjumi dhe se në të njejtën kohë i iket vendosjes së maskës dhe inhalimit të anestezionit i cili mund të provokojë ndjenjë të rrejshme të zërjes së frymës dhe të sjell deri te erërat irrituese dhe të pa përshtatshme.

qka eshte anestezioni intravenoz,qfare eshte anestezioni intravenoz,qka jane anestezionet intravenoze,anestezioni intravenoz shqip,me qka mirret anestezioni intravenoz,te dhena,informata,ligjerata,shkrime,si arrihet anestezioni intravenoz,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat