Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është amastia ?


Çka është amastia ?

Amastia do të thot gjiri nuk është zhvilluar fare, kurse kjo dukuri është e njejtë e shpeshtë te vajzat dhe te djemt.

Në disa persona me amasti në të njejtën anë nuk janë të zhvilluar as muskujt pektoral, kurse në të njejtën dorë gjindet sindaktilia (i ashtuquejturi sindrom i Polan-it).

qka eshte amastia,qeshte amastia,cka eshte amastia,amastia shqip

Çka është amastia ?

Amastia do të thot gjiri nuk është zhvilluar fare, kurse kjo dukuri është e njejtë e shpeshtë te vajzat dhe te djemt.

Në disa persona me amasti në të njejtën anë nuk janë të zhvilluar as muskujt pektoral, kurse në të njejtën dorë gjindet sindaktilia (i ashtuquejturi sindrom i Polan-it).

qka eshte amastia,qeshte amastia,cka eshte amastia,amastia shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat