Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cili është qëllimi kryesor i ndihmës së parë ?


Cili është qëllimi kryesor i ndihmës së parë ?

Qëllimi kryesor i ndihmës së parë është që të sigurojë ventilacionin urgjent të mushkërive dhe perfuzionin sistemik.

kush eshte qellimi kryesor i ndihmes se pare,ndihma e pare dhe qellimi,qfare eshte qellimi i ndihmes se pare

Cili është qëllimi kryesor i ndihmës së parë ?

Qëllimi kryesor i ndihmës së parë është që të sigurojë ventilacionin urgjent të mushkërive dhe perfuzionin sistemik.

kush eshte qellimi kryesor i ndihmes se pare,ndihma e pare dhe qellimi,qfare eshte qellimi i ndihmes se pare
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi