Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilët janë faktorët e rrezikshëm të infarktit ?


Cilët janë faktorët e rrezikshëm të infarktit ?

Faktorët e rrezikshëm të infarktit janë:

hipotensioni arterial,
ndryshimet patologjike në enët e gjakut, 
disproporcioni në mes të kërkesës së indit për gjak dhe furnizimit të tij.


faktoret e rrezikshem te infarktit,infarkti dhe rreziku per infarkt


Cilët janë faktorët e rrezikshëm të infarktit ?

Faktorët e rrezikshëm të infarktit janë:

hipotensioni arterial,
ndryshimet patologjike në enët e gjakut, 
disproporcioni në mes të kërkesës së indit për gjak dhe furnizimit të tij.


faktoret e rrezikshem te infarktit,infarkti dhe rreziku per infarkt

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat