Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilët janë faktorët e nevojshëm për jetë ?


Cilet jane faktorët e nevojshëm për jetë ?


Faktorët e nevojshëm për jetë janë:Materiet ushqyese
•Oksigjeni
•Uji
•Temperatura optimale
•Shtypja atmosferike 
faktoret e jeteses,jeta dhe jetesa,kush jane faktoret e jeteses,cilet jane faktoret e jeteses,faktoret e nevojshem per jete

Cilet jane faktorët e nevojshëm për jetë ?


Faktorët e nevojshëm për jetë janë:Materiet ushqyese
•Oksigjeni
•Uji
•Temperatura optimale
•Shtypja atmosferike 
faktoret e jeteses,jeta dhe jetesa,kush jane faktoret e jeteses,cilet jane faktoret e jeteses,faktoret e nevojshem per jete
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat