Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë tumoret beninje të kockave ?


Cilat janë tumoret beninje të kockave ?

Tumoret beninje të kockave janë:osteochondroma,tumor gigantocelularis dhe osteoid osteoma.

tumoret beninje te kockave,kockat tumoret beninje te tyre,kocka dhe tumoret beninje te saj

Cilat janë tumoret beninje të kockave ?

Tumoret beninje të kockave janë:osteochondroma,tumor gigantocelularis dhe osteoid osteoma.

tumoret beninje te kockave,kockat tumoret beninje te tyre,kocka dhe tumoret beninje te saj
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat