Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë tretjet të cilat më së shpeshti aplikohen për kompenzim ?Cilat janë tretjet të cilat më së shpeshti aplikohen për kompenzim ?

Tretjet të cilat më së shpeshti aplikohen për kompenzim janë:

NaCl 0,9% ( përmbanë 154 mmol/L natrium dhe 154 mmol/L klor) është e përshtatshme te dehidrimet, të përcjellura me hiponatriemi, me hipokloriemi dhe me alkalozë metabolike. Sasitë e mëdha mund të shkaktojnë edhe/apo të rrisin acidozën për shkak të neutralizimit të bikarbonateve të plazmës.


Cilat janë tretjet të cilat më së shpeshti aplikohen për kompenzim ?

Tretjet të cilat më së shpeshti aplikohen për kompenzim janë:

NaCl 0,9% ( përmbanë 154 mmol/L natrium dhe 154 mmol/L klor) është e përshtatshme te dehidrimet, të përcjellura me hiponatriemi, me hipokloriemi dhe me alkalozë metabolike. Sasitë e mëdha mund të shkaktojnë edhe/apo të rrisin acidozën për shkak të neutralizimit të bikarbonateve të plazmës.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat