Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë shenjat kryesore të mungesës së kaliumit ?


Cilat janë shenjat kryesore të mungesës së kaliumit ?

Shenjat kryesore të mungesës së kaliumit janë:lodhja muskulare, apatia,anoreksia, fryerja e barkut, ndalja e jashtëqitjeve dhe e gazrave ( ileusi).

kaliumi mungesa e tij simptomat,hipokalemia simptomat dhe shenjat

Cilat janë shenjat kryesore të mungesës së kaliumit ?

Shenjat kryesore të mungesës së kaliumit janë:lodhja muskulare, apatia,anoreksia, fryerja e barkut, ndalja e jashtëqitjeve dhe e gazrave ( ileusi).

kaliumi mungesa e tij simptomat,hipokalemia simptomat dhe shenjat
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi