Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë shenjat klinike të lëndimit të farinksit apo ezofagut ?


Cilat janë shenjat klinike të lëndimit të farinksit apo ezofagut ?

Shenjat klinike të lëndimit të farinksit apo ezofagut janë hematemeza,disfagia dhe emfizemi subkutan.

Cilat janë shenjat klinike të lëndimit të farinksit apo ezofagut ?

Shenjat klinike të lëndimit të farinksit apo ezofagut janë hematemeza,disfagia dhe emfizemi subkutan.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat