Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë shenjat e përgjitshme të tumorit të trurit ?


Cilat janë shenjat e përgjitshme të tumorit të trurit ?

Shenjat e përgjithshme të tumorit të trurit janë kokëdhimbja, mundimi, vjellja, jo rrallë pengesat mentale, përgjumësia dhe lodhja e lehtë.shenjat e pergjitshme te tumorit te trurit,truri dhe shenjat e pergjitshme te tij,kush jane shenjat e pergjithshme te tumorit

Cilat janë shenjat e përgjitshme të tumorit të trurit ?

Shenjat e përgjithshme të tumorit të trurit janë kokëdhimbja, mundimi, vjellja, jo rrallë pengesat mentale, përgjumësia dhe lodhja e lehtë.shenjat e pergjitshme te tumorit te trurit,truri dhe shenjat e pergjitshme te tij,kush jane shenjat e pergjithshme te tumorit
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat