Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë radikalet e lira të oksigjenit ?


Cilat janë radikalet e lira të oksigjenit ?

Radikalet e lira të oksigjenit janë: joni hidroksil,joni i hidrogjenit dhe superoksidi i oksigjenit.


oksigjeni dhe radikalet e lira kush jane radikalet e lira te oksigjenit,oksigjeni radikalet e lira

Cilat janë radikalet e lira të oksigjenit ?

Radikalet e lira të oksigjenit janë: joni hidroksil,joni i hidrogjenit dhe superoksidi i oksigjenit.


oksigjeni dhe radikalet e lira kush jane radikalet e lira te oksigjenit,oksigjeni radikalet e lira
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat