Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat jane llojet e komunikimit verbal ?


Cilat jane llojet e komunikimit verbal ?

Llojet e komunikimit verbal janë:

- kognitiv

- ekspresiv komunikimi

- persuaziv

- social

komunikimi verbal dhe llojet,menyra e komunikimit verbal

Cilat jane llojet e komunikimit verbal ?

Llojet e komunikimit verbal janë:

- kognitiv

- ekspresiv komunikimi

- persuaziv

- social

komunikimi verbal dhe llojet,menyra e komunikimit verbal
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat