Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë llojet e hijalinozës sipas lokalizimit ?


Cilat janë llojet e hijalinozës sipas lokalizimit ?

Llojet e hijalinozës sipas lokalizimit janë:hijalinoza ekstraqelizore(e indit lidhor,e enëve të gjakut) dhe hijalinoza intraqelizore(trupëzat Mallory,Councilman,Crook).

Cilat janë llojet e hijalinozës sipas lokalizimit ?

Llojet e hijalinozës sipas lokalizimit janë:hijalinoza ekstraqelizore(e indit lidhor,e enëve të gjakut) dhe hijalinoza intraqelizore(trupëzat Mallory,Councilman,Crook).
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat