Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë llojet e atelektazës ?


Cilat janë llojet e atelektazës ?

Llojet e atelektazes jane: atelektaza resorptive,atelektaza kompresive,atelektaza kontraktive dhe mikroatelektaza.

atelektaza dhe llojet e saj,kush jane llojet e atelektazes,atelektaza shqip,tipet e atelektazesCilat janë llojet e atelektazës ?

Llojet e atelektazes jane: atelektaza resorptive,atelektaza kompresive,atelektaza kontraktive dhe mikroatelektaza.

atelektaza dhe llojet e saj,kush jane llojet e atelektazes,atelektaza shqip,tipet e atelektazes


loading...

Related Posts :Namazi

Syzat