Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë kontraindikacionet për aplikimin e termoterapisë ?Kontraindikacionet për aplikimin e termoterapisë janë:

 Gjendjet febrile,dekompenzimi i zemrës,pezmatimet e sistemit venoz,gjendjet paragangrenoze,reaksioni paradoksal ndaj nxehtësisë,tireotoksikoza,çrregullimi i percepcionit ndaj nxehtësisë,tumorët,gjakderdhjet dhe animi ndaj gjakderdhjes,graviditeti etj.

kunderindikacionet per termoterapia,kontraindikacionet per aplikimin e termoterapise,termoterapia kontraindikacionet shqip,


Kontraindikacionet për aplikimin e termoterapisë janë:

 Gjendjet febrile,dekompenzimi i zemrës,pezmatimet e sistemit venoz,gjendjet paragangrenoze,reaksioni paradoksal ndaj nxehtësisë,tireotoksikoza,çrregullimi i percepcionit ndaj nxehtësisë,tumorët,gjakderdhjet dhe animi ndaj gjakderdhjes,graviditeti etj.

kunderindikacionet per termoterapia,kontraindikacionet per aplikimin e termoterapise,termoterapia kontraindikacionet shqip,
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi