Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë karakteristikat e tumorëve malinj ?

Karakteristikat e tumorëve malinj janë:

- rriten relativisht shpejt dhe nuk kanë kapsulë,

- përhapen në strukturat për rreth dhe krijojnë metastaza,

- mund të paraqiten metastazat pas heqjes së tumorit.

 tumoret malinj karakteristikat e tyre,kush jane karakteristikat e tumoreve malinj

Karakteristikat e tumorëve malinj janë:

- rriten relativisht shpejt dhe nuk kanë kapsulë,

- përhapen në strukturat për rreth dhe krijojnë metastaza,

- mund të paraqiten metastazat pas heqjes së tumorit.

 tumoret malinj karakteristikat e tyre,kush jane karakteristikat e tumoreve malinj

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat