Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë indikacionet për segmentektomi ?


Cilat janë indikacionet për segmentektomi ?

Indikacionet për segmentektomi janë: tuberkuloza, abscesi dhe bronkiektazitë nëse është përfshirë vetëm një segment.
segmentektomi,indikacionet,kush jane indikacionet e segmentektomise

Cilat janë indikacionet për segmentektomi ?

Indikacionet për segmentektomi janë: tuberkuloza, abscesi dhe bronkiektazitë nëse është përfshirë vetëm një segment.
segmentektomi,indikacionet,kush jane indikacionet e segmentektomise
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi